PYROMAX DIESELVARMERE

Godt og varmt, i båten, bilen eller hytta

 

Pyromax PMW-5 og TT-C5  5 KW Diesel Vann Varmer

 

PMW-5 NOK 7500,- Inkl MVA   Egner seg best til kjøretøyer for motoroppvarming. Driftstid / program på enten 40 eller 60 minutter oppvarming.

For å kjøpe dette produktet gå til nettbutikken, eller trykk på bildet under til venstre.

Med GSM system, se nederst på siden.

 

Pyromax TT-C5 / PMW-5A. NOK 8100,- inkl Mva. Egner seg som motorvarmer men også til varmesløyfer og for oppvarming av varmtvann til båter eller for hytter, da den har konstant driftsmuliget, fra start til du selv ønsker å stoppe. For å kjøpe, Trykk bilde under midt på siden

 

diesel vannvarmer

 

 

 

Pyromax 5 KW vannvarmer, for kjølevann, radiatorer Etc. CE Merket. En robust, kraftig og pålitelig diesel vann varmer. Pyromax har full tilgang på deler, til alle Pyromax produkter. Bruksområde: Alle typer biler, varebiler, bobiler, båter med kjølevannsdefroster og kan også brukes mot varmtvannsberedere for enten hytter eller i båter, i varmesløyfe for vannbåren varme. For Sistnevnte anbefales Modell TT-C5 eller PMW-5A  som kan leveres i 12 eller 24 volt. Denne vannvarmeren har et digitalt Kontrollpanel med timer funksjon.

For å bestille TT-C5 Trykk på bildet under

 

 

 

Fordeler:

Forvarming for motor, kupé og varmtvann uten å måtte starte motor Unngå unødvendig kaldstart på motoren ved lave temperaturer. Kompakt konstruksjon, enkel installasjon, praktisk vedlikehold, Virkemåte, for eks som kjølevanns varmer: Varmeren kobles mellom motoren og ekspansjonstank for kjølevann. Når Dieselvarmeren starter vil kjølevæsken til motoren sirkulere via den medfølgende pumpen, gjennom dieselvarmeren og varmes opp før det blir returnert til kjølesystemet. Kan også kobles opp i varmesløyfe for vannbåren varme, fra tank til varmer og til varmeuttak, defroster ,radiator ovn osv og i retur til tank.

 

PMW-5 varmeren kan også leveres med GSM styring som gjør det mulig å starte og stoppe varmeren ved bruk av mobiltelefon. Pris for PMW-5 inkludert GSM system er NOK 8700,-

 

For å Kjøpe varmeren med GSM klikk på lenken under:

 

PMW-5 MED GSM SYSTEM

 

 

 

Spesifikasjoner:

• Merke: Pyromax 

• Varme effekt: 5kw 

• Diesel forbruk: 0.12-0.24L/T

• Nominell spenning: DC12V / 24V 

• Lav spenning, grense: 10.5V / 21V 

• Høy spenning grense: 16V / 32V 

• Kontroll Panel: Rotary mini Kontroller eller Digital Kontroller

• Arbeidsmiljø: Ned til 40 grader minus 

• Varme medium: Vann / Kjølevæske

 

 

 

 


Kontakt oss

Klikk her for å gå til kontaktskjemaet