Om oss

Pyromax Norge 

Org. No: 920184294 

Pyromax Norge holder til i Narvik. Vi selger dieselvarmere og varmepumper av merkenavnet Pyromax. Flere produkter kommer etter hvert.

Pyromax Norge ble startet i 2018 og har hovedsakelig solgt dieselvarmere og utstyr til dieselvarmere. Vi har levert dieselvarmere over hele landet. Fra 2024 har vi utvidet til også å selge varmepumper, da vi er i en prosess med at Pyromax Norge og varmepumpe firmaet Narvik varmepumpe service snart skal fusjonere. Narvik varmepumpe service har holdt på like lenge som Pyromax Norge og med det innehar vi en stødig erfaring også innen varmepumper. 

Når det gjelder dieselvarmere er det Bjørnar Thomassen som svarer på det meste innen dette feltet. Bjørnar er utdannet maritimt, og sertifisert som Chief Engineer / Maskinsjef og har lang erfaring fra skipsfart innen skipsmaskineri / ventilasjonsanlegg/ kjøle og fryse maskineri / diesel fyrte kjeler / maritime elektriske anlegg med mer. Bjørnar har drevet Pyromax Norge siden 2018 ved siden av jobb på sjøen. Gjelder det varmere til hytter bil eller spesielt båt, så er det Bjørnar som for det meste står klar å hjelpe deg som kunde i ethvert spørsmål.

For varmepumper så er det Jan-Inge Morkemo som er rette person å henvende seg mot. Jan-Inge har drevet varmepumpe firma i mange år. Han er sertifisert Montør med alle sertifiseringer både personlig og for bedrift. Jan-Inge har en stødig teknisk utdannelse i bunn.

Med dette håper vi våre kunder kan føle seg trygg på vår kompetanse enten det gjelder dieselvarmere til bil, båt, camping eller hytte og når det gjelder varmepumper til både boliger, hytter, industri og maritimt.

Vi står klare å hjelpe deg å holde varmen, overalt med Pyromax.......

Velkommen som kunde hos oss !

 

Noen av våre bedriftskunder er selskaper som:

Salmar Farming AS - Til dem har vi levert flere dieselvarmere til deres oppdrettsfartøyer ute på oppdrettsanlegg.

Nortura - Vi har levert flere dieselvarmere til Nortura i Nord Norge, til deres biler.

Totalprosjekt Namsskogan AS - Vi har levert flere dieselvarmere til Totalprosjekt.

Gratangen Mekaniske Industri AS - Har handlet dieselvarmere hos oss gjennom flere år